Mogavero Architects

Starbuck’s Coffee

DSC_0193-Edit

CSUS Riverfront Center Starbucks was the complete transformation of an existing Copy Center in a 75-year-old building into what has become one of the Campus’ social hubs. The 1,300 square-foot Starbucks Café is joined by the Coffee Bar, back-of-house Work Area and a 500 square-foot Community Room with space for 35 students to comfortably gather to socialize of study. Starbucks is adjacent to the Riverfront Center Food Court which was remodeled by Mogavero Architects in 2010.

The interior features large-format floor tile floors and reclaimed wood walls and ceilings.

The interior features large-format floor tile floors and reclaimed wood walls and ceilings. There are comfortable built in banquettes and movable seating around tables and built-in dining bars. Large operable windows opening out to the adjacent dining patio provide ample natural ventilation which is assisted by specially controlled fans. Contact switches on the windows tell the cooling or heating portion of the system to shut off when the windows are open.

DSC_0171-Edit

Replacing what were universally known as “the worst toilet rooms on campus” new completely redesigned fully accessible Men’s and Women’s located adjacent to the Starbucks serve both Starbucks and Riverfront Center Food Court. Large-format tile walls and floors complements the Starbucks décor.